Nyhed


Midsummer at Badgers Drift


 

June: Så blev det midsommer på Badgers Drift, nattergalen er kommet for længst sammen med de herlige lyse nætter, hylden blomstrer og hyldeblomstsaften er sat til brygning, bygmarkerne står flot og faunastriberne blomstrer. I år er der sået honningurt, boghvede, hør blandet med lidt kløver og fodermarvkål til vildtet.

Midsummer at Badgers Drift, the nightingale has arrived, the barley fields and the fauna stripes for the game are looking good and the elder flower syrup has been made.

 

 

 Ella doing a bit of fieldwork

 

De engelske roser er sprunget ud, i år som den første Winchester Cathedral, efterfulgt af Queen of Sweeden, Graham Thomas og den vidunderlige Constance Spry.

Efter et travlt forår med prøver og udstillinger, er det tid til at holde ferie for både 2- og 4-benede indtil midten af august, måske der bliver en enkelt schweissprøve i løbet af ferien ;-)

The English roses have started to blossom, first rose this year was Winchester Cathedral. It has been a very busy spring with trials and shows and now it is time for the summer holidays

till the middle of August. Summer will be spent & enjoyed at BD in the company of family and friends.

 

Winchester Cathedral