Nyhed


Back on track


2 February. vi er næsten tilbage på sporet igen efter en lang periode med meget sne, hvilket ikke er ideelt, når man skal træne schweiss spor. Ella træner til Eliteschweiss prøven 1000 m 20timers prøven, og det er noget, der kræver sin fregne ;-) Hun har masser af sporlyst og vilje, så det bliver rigtigt spændende. I dag har hun gået et ca. 800m spor, som har ligget 22 timer, lagt i 2 graders varme og gået i ca 2 graders varme men efter en nat med 6 minus grader og let sne. Sporet var lagt i tæt granplantage med mange udfordringer på sporet. Ella fandt sporslut uden de store problemer og viste overskud på sporet som sædvanligt. Hun sprang wiedergangen over denne gang, hvilket også er ok, og tog istedet knækket meget overbevisende. Senere på året kan det være, der bliver tid til sporprøver i udlandet ;-);-)

Sidst på måneden starter Ella igen på officiel schweisstræning i Timring-Vildbjerg Jagtforening under kyndig ledelse af registreret schweisshundefører Niels Grønbæk, som vil få fornøjelsen af at lægge 1000m spor til os ;-)  Vi glæder os HELT VILDT til at se både gamle og nye schweiss makkere!

Dejlige Meghan, Ellas mor, er udover at være sporhund en rigtig lydighedshund, elsker lydighedstræning, men det er svært at finde en træningsplads, hvor der trænes LP2 (DKKs lydighedsprogram), som er det niveau, hun er kommet til. Indtil videre starter vi på KTH træning i DKK Silkeborg til marts;-)

Skønne Bobby er glad, når bare han kan komme på jagt eller træne lidt apportering. Decideret jagttræning går han ikke til mere, han bliver snart 9 år og kender hele træningsprogrammet udenad. Bare han ser en gamebag, er han klar til at sætte sig, for der bliver sikkert kastet en due snart, og han er alt for god til at spotte due- og kaninflusher på lang afstand, så der skal andre ting til at udfordre denne fregnede herre ;-)

 

Ella & Meghan

at Badgers Drift Jan. 2013

 

 

 

Meghan checking the feeder

Have you seen any pheasants around ??